Välkommen in i vår bageributik!

 

Här hittar du bakelser, tårtor och kakbitar som är handgjorda av våra duktiga konditorer. Våra fint inslagna småkakor och skorpor blir en personlig present som du gärna ger bort istället för en blomma.

Längtar du efter nybakat bröd är det främst hemvete vi har till försäljning. Våran maltlimpa är ett mörkt, hållbart bröd och alla dagar ha vi även surdegsbröd samt aprikos o russinlimpa. Fredagar har vi vår surdegsfralla, ett ljust bröd med vetemjöl och rågsurdeg.

Trevlig fikastund

Titta gärna in på en fika eller en bit mat i vår cafédel. Här kan du njuta av läckra bakverk tillsammans med en god kopp kaffe eller te. Vi serverar även lättare lunchrätter så som sallad, paj eller soppa som du kan äta på plats eller välja att ta med dig hem.

Vi serverar dessutom frukost varje måndag till fredag kl. 07.30-10.30

Även beställning

För att vara säker på att få just den tårta eller det bröd du vill ha rekommenderar vi att du beställer den i förväg på tel. 225 64. Beställningar avhämtas på bageriet måndag-fredag till kl 15.00.

För att kunna garantera leverans önskar vi få din beställning senast två dagar i förväg. Men om tid och möjlighet finns hjälper vi dig självklart även på kortare varsel, så tveka inte att ringa!


Bakgrund

Choklad grundades våren 2009 av Therese Söderlund och Christel Pahlman-Manngård. Innan satsningen på Choklad drev Therese och Christel även caféet Svarta Katten tillsammans under 11 år.